City Radio e сето она што сакавте да го слушнете во етерот: Урбано, Модерно, Градско, Мејнстрим, Уникатно по многу нешта a пред се во изборот на тимот кој стои зад 94.7! City Radio - Свежина во етерот!

Скопје 1000, улица Мито Хаџивасилев-Јасмин 20
телефон: (+389) 02/ 3290 353, 3290 354
факс: (+389) 02/ 3290 355
e-mail: cityradio@cityradio.com.mk
web-site: www.cityradio.com.mk
 
Интернет емитување
Врска Формат на интернет емитувањето
Слушај во живо mp3
 
УКБ емитување
УКВ емитување - град Фреквенција - MHz Предавател, моќност, RDS, (детали)
Скопје   94.70 Средно Водно,