Амазон Телевизија - Скопје

Скопје 1000, улица Гемиџиска 135-Б
телефон: (+389) 02/ 2601 508, 2601 509, 2600 254
e-mail: tvamazon@mail.net.mk
 
Емитување
ТВ емитување - град Канал Предавател, моќност, (детали)
Скопје  58 Раштак, (time sharing со Едо ТВ и КРТ)
Скопје  65 Средно Водно, (time sharing со Едо ТВ и КРТ)