Радио Зора - Делчево е локална станица која започна со работа во Септември 2008 г. Се наоѓа на фрекфенција 93.8 FM чии бранови ја покриваат општината Делчево. Музика за сите возрасти од сите жанрови.

Делчево 2320, улица Иво Лола Рибар 5
телефон: (+389) 033/ 412 175, 411 101
мобилен: (+389) 075/ 342 404
e-mail: stojanco_antovski@yahoo.com
 
УКБ емитување
УКВ емитување - град Фреквенција - MHz Предавател, моќност, RDS, (детали)
Делчево   93.80 ул. Иво Лола Рибар 5,