Radio Jehona - Mateç, R. e Maqedonisë

Матејче 1306 (Општина Липково)
тел. +389 031/ 472 853
мобилен: (+389) 070/ 553 411
e-mail: Jehona.Fm@gmail.com
web-site: www.radiojehona.com.mk

Интернет емитување
Врска Формат на интернет емитувањето
Dëgjoni mp3
 
Радио емитување
УКВ емитување - град Фреквенција - MHz Предавател, моќност, RDS, (детали)
Куманово 103.5 Матејче, Виштица,