Струга 6330, Кеј 8-ми Ноември бр. 20
тел. +389 71 263 252
web-site: www.rrapi.mk

Интернет емитување
Врска Формат на интернет емитувањето
Слушај во живо MP3 128 kbps
 
Радио емитување
УКВ емитување - град Фреквенција - MHz Предавател, моќност, RDS, (детали)
Струга 107.5 Вишни